• Prosfora Eco - Domo

    Προσφορά

    Για παραγγελίες άνω των 150€. Δώρο τα μεταφορικά επί γης.

Οικοδομικά Υλικά | Eco-domo | Προκοπίου Νικόλαος

Λεωφόρος Βάρης - Βάρκιζας 87
166 72 Βάρη

Τηλέφωνο 210 89.00.068
Φαξ 211 80.09.005

%65%63%6F%2D%64%6F%6D%6F%40%6F%75%74%6C%6F%6F%6B%2E%63%6F%6D

Στην αρχή

Τα νέα μας


Τσιμεντοσωληνες για πηγάδι στην Αγία Παρασκευή.

Κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη, που έβλεπε το πηγάδι του να μικραίνει λόγω πτώσης των τοιχωμάτων, τοποθετήθηκαν 8 διάτρητες οπλισμένες τσιμεντοσωληνες ενός μέτρου διάμετρο για να σταθεροποιηθεί το έδαφος. Καλά νερά λοιπόν και ευχαριστούμε για την προτίμηση!!!

Facebook

Περιβάλλων χώρος στην Βούλα.

Οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να ανανεώσουν την εικόνα του κήπου τους και σε συνεργασία με έμπειρο γεωπόνο επανασχεδίασαν τις αυλές τους. Παρασκευάσθηκαν χώματα στην αναλογία των υλικών που μας ζητήθηκε, για να δίνεται η καλύτερη δυνατή λίπανση στο χώμα αλλά και φυσική αποστράγγιση όπου χρειαζόταν. Όλα αυτά ώστε να δημιουργηθούν υποστρώματα υψηλών προδιαγραφών κατάλληλα για τα φυτά που θα προσθέταμε. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν φυσικά υλικά όπως η πέτρα Καρύστου και οι βοτσαλοπλακες για την δημιουργία των απαραίτητων διαβάσεων αλλά και χώρων στάθμευσης.

Facebook

Πρωτοποριακό κτίριο ενεργειακής κλάσης Α+ στο Ελληνικό

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην συνεργασία που έχουμε με την τεχνική εταιρεία axiacon  . Μια πρωτοπόρος τεχνική εταιρεία η οποια μάλιστα ταυτοποιησε το τελευταίο συγκρότημα κατοικιών, στο Ελληνικό, ως ενεργειακής κλάσης Α+!!!! Καλές δουλειές λοιπόν και σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας για τα υλικά κατασκευής.

Facebook

Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου Παιδικό χωριό SOS, Βάρη

Κυβόλιθοι διαφόρων μεγεθών και σχημάτων τοποθετήθηκαν πάνω σε κατάλληλο υπόστρωμα από άμμο θαλάσσης ώστε νέες αυλές να δημιουργηθούν για τα παιδιά του παιδικού χωριού SOS. Καλά παιχνίδια και ευχαριστούμε για την προτίμηση.

Facebook

Χώματα για ταρατσοκηπο στη Βούλα

Οι όμορφες ζαρντινιέρες της οικίας στη Βούλα χρειάστηκε να μερεμετισθουν οπότε υποχρεωτικά και τα χώματα άδειασαν ώστε να χρησιμοποιηθούν νέα σύγχρονα υποστρώματα. Αυγουλιέρες, γεωυφασματα, γεμίσματα και εμπλουτισμένα χώματα επιστρατεύθηκαν ώστε να δώσουν δύναμη και υγεία στα φυτά τουλάχιστον μέχρι το επόμενο μερεμέτι. Καλαίσθητο αποτέλεσμα και άμεση εξυπηρέτηση. Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Facebook

Χώμα, εμπλουτισμός εδάφους στο Ψυχικό

Οικία στην Παλλήνη επένδυσε τις μάντρες με πέτρες χτισίματος και γκωναρια. Για τους αρμούς χρησιμοποιήθηκε πλυμένη άμμο θαλάσσης ώστε να αποφευχθούν οι λευκοί λεκέδες λόγω αλατοτητας. Ευχαριστούμε για την προτίμηση

Facebook

Νυχτερινή παράδοση χωμάτων στο Ζάππειο

Η συνεργασία με τεχνικό γραφείο στα νότια προάστια ήταν η αιτία και η αφορμή που μας έφτασε «την χάρη» μας έως το Ζάππειο Μέγαρο. Τα υλικά έπρεπε να παραδοθούν σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες ώστε να γίνει η παρουσία μας το λιγότερο δυνατή αισθητή.


Η εταιρεία μας μολονότι εδράζεται στα νότια προάστια δύναται να σας εξυπηρέτηση σε οποιαδήποτε γωνιά του νομού Αττικής!!! Ο επαγγελματίας που συνεργάζεται μαζί μας ξέρει καλά τι σημαίνει εξυπηρέτηση, οποτεδήποτε και οπουδήποτε, www.eco-domo.gr, για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε για τη πολυετή συνεργασία.   

Περισσότερα

Παράδοση ξερών, πάντοτε, ξύλων στη Γλυφάδα

Με τα πρώτα κρύα τα τζάκια αρχίζουν να προθερμαίνονται. Δυο κυβικά ξύλα είναι αρκετά για τον κο Προκόπη. Κατόπιν συνεννοήσεως τα ξύλα μεταφέρθηκαν και τοποθετήθηκαν εκεί που μας ε ζητηθεί. Κε Προκόπη ευχαριστούμε για την προτίμηση!!! Τα λέμε του χρόνου μιας και ο φετινός χειμώνας δεν προβλέπεται τόσο ισχυρός.

Facebook

Χώμα Γόνιμο

Η έμπειρη ομάδα της Eco-domo – Προκοπίου Νικόλαος, με έδρα της τη Βάρη, εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, με “χωματα γονιμα” απο τα Μεσογεια.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ

Άμεση παράδοση στον Υμηττό

Η κυρία Ζωή μας κάλεσε φανερά αγχωμένη το μεσημέρι διότι «κρέμασαν» τον μάστορα στην παράδοση των υλικών την επομένη στις 06.30 πρωινή για την μόνωση της ταράτσας επι του ακινήτου της στην οδό Υμηττού. Και σαν να μην έφτανε αυτό δεν είχε αρκετά μετρητά επάνω της για να μας εξοφλήσει.

Η εταιρεία μας στις 06.30 την επομένη ήταν στο έργο και η εξόφληση έγινε άμεσα χάρη στις νέες τεχνολογίες, μιας και διαθέτουμε ασύρματη μηχανή ηλεκτρονικών συναλλαγών για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Ευχαριστούμε για την προτίμηση, εις το επανειδειν!!!

Αμεση παράδοση

"Αμεση παράδοση εμπλουτισμένων χωμάτων καταλληλων για ταρατσόκηπους και περιβάλλοντες χώρους."

Δείτε περισσότερα στη σελίδα μας στο Facebook

Εξόφληση με πιστωτική κάρτα και άτοκες δόσεις!!!

Η εταιρεία μας συμβαδίζοντας με τις επιταγές των καιρών σας προσεφέρει την δυνατότητα να εξοφλήσετε τα υλικά οικοδομών ή τα χώματα για το έργο σας με πιστωτική κάρτα και σε άτοκες δόσεις μιας και διαθέτουμε ασύρματο POS.

Ξύλα ΑΑΑ

Το κρύο είναι τσουχτερό και το τζάκι μας δίνει μια υγιεινή ζεστασιά σε όλο το σπιτικό.

Τα συνηθέστερα ξύλα που χρησιμοποιούνται για θέρμανση είναι η οξυά, το δρυς και η ελιά, η βασίλισσα του ξύλου.

Όλα μας τα ξύλα είναι ελληνικής προελεύσεως κατάξερα και σας δίδουν τη μεγίστη ζεστασιά με τις λιγότερες απώλειες.


Σας εξυπηρετούμε με συνέπεια και αμεσότητα προσφέροντας σας ξύλα οξυα & δρυ από 150 ευρώ το κυβικό τώρα μόνο 125 ευρώ, ενώ σας προσφέρουμε 2 κυβικά ξύλα στα 222 ευρώ μόνο, παραδοτέα επί γης!!! 

Τέλος κατόπιν επιθυμίας σας, σας παρέχουμε στοίβαξη ξύλων στην αποθήκη, το γκαράζ ή το διαμέρισμα σας από 10ευρω έως 2 κυβικά.


Ξύλα ελληνικά ΑΑΑ για... καλό χειμώνα!!!

Νέα Συνεργασία & Περιοχές εξυπηρέτησης

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη νέων συνεργασιών και επέκτασης του δικτύου εξυπηρέτησης μας στις εξής νέες περιοχές Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Παπάγου, Ψυχικό, Μελίσσια, Βριλήσσια, Γέρακας,  Παλλήνη.